## MennoCon19 - Agenda for Delegate Sessions

Time	monito octivo 7 Agorida for Bologuio occolorio		
Wednesday, July 3, 2019			
	Morning Session		
8:15 – 10:00 am	MC USA Agency video		
(105 mins)	Welcome & Prayer		
	Overview of Business for the Week		
	Getting to know your table		
	Introduction of Tom Yoder Neufeld		
	Delegate Equipping Time with Tom Yoder Neufeld		
	Question and Answer Session  Wednesday, July 3, 2019		
Afternoon Session			
1:30 – 2:50 pm	Gathering Song		
(80 mins)	Introduction of MC USA leaders		
	State of the Church		
	Everence Journey Forward Story		
	Introduction to Youth Delegate bylaw change		
	What have we heard from the Journey Forward surveys?		
	Radical Living Urban Youth Garden - Manhattan Mennonite Fellowship		
	Question #1 – Follow Jesus (Table time)		
	Based on how you read scripture, if Jesus were to walk into your town today,		
	where would He go, what would He say, what would He do?		
2:50 – 3:15 pm	Break		
3:15 – 3:45 pm	Hearing from the tables		
Thursday, July 4, 2019  Morning Session			
8:15 –10:00 am	Welcome & Prayer		
(105 mins)	Ice Breaker		
,	Worship through song		
	Delegate Equipping with Tom Yoder Neufeld		
	Table discussions		
	Question and Answer Session		
	Thursday, July 4, 2019		
1:30 – 2:45 pm	Afternoon Session Gathering Song & Prayer		
(75 mins)	Welcome & Announcements		
(75 111113)	Mennonite Mission Network Journey Forward Story		
	Report on Israel-Palestine Resolution		
	Peace & Reconciliation – Eden Life Church		
	Question #2 – Witness to God's Peace		
	Identify one part of our shared peace witness we should work together for the		
	next biennium?		
2:45 – 3:15 pm	Break time		
3:15 – 3:45 pm	Hearing from the tables		

Friday, July 5, 2019  Morning Session		
8:15 – 10:00 am	Welcome & Prayer	
(105 mins)	Ice Breaker	
(200 1111110)	Worship through song	
	Delegate Equipping with Tom Yoder Neufeld	
	Question and Answer Session	
	Introductions of committee members and special guests	
	Friday, July 5, 2019	
	Afternoon Session	
Main Business Session		
1:30 – 3:55 pm	Gathering Song & Prayer	
(145 mins)	Session Instructions & Youth Delegate Proposal Vote	
	Business Session I	
	LDC Slate (10 mins)	
	Bylaw Change Review/Q&A (30 mins)	
	Membership Guidelines Process Overview (10 mins)	
	Break	
	Business Session II	
	Bylaw Change Vote (10 mins)	
	Update on MC USA Communications/Q&A (40 mins)	
Saturday, July 6, 2019		
0.15 0.20 0.20	Morning Session	
8:15 – 9:30 am	Gathering Song & Prayer	
(75 mins)	Announcements/Unfinished Business	
	Report from Youth Delegates  MennoMedia Journey Forward Story	
	Global Immersion – Albany Mennonite Church	
	Questions #3 and #4	
	How have you experienced the Holy Spirit during this week of the convention?	
	<ul> <li>What do you sense God's spirit calling us to be as the body of Christ?</li> </ul>	
9:30 – 9:50 am	Break	
9:50 – 9:50 am	Hearing from the tables	
10:15 – 10:25 am	MC USA Moderator Transition	
10.13 - 10.23 alli	Closing litany	
	Clusing intainy	